Nolte Mezzanine

Nolte Mezzanine

Een verdubbeling van de beschikbare vierkante meters in het magazijn, archief op opslagruimte, zónder verbouwing of verhuizing? Nolte Mezzanine realiseert het! Zij creëren al jaren mezzanine vloeren die ruimtegebrek tegengaan in iedere bedrijfsruimte. Deze vloeren zijn eenvoudig te demonteren of uit te breiden zonder dat dit afbreuk doet aan de kracht van het systeem. Op die manier is een mezzaninevloer van Nolte ook met het oog op de toekomst een interessante investering.

Over Nolte Mezzanine

Niet voor niets zijn zij al jaren de toonaangevende specialist als het om ruimtebesparende oplossingen voor het magazijn, archief of opslagruimte gaat. Met hun mezzaninevloeren hebben zij een flexibel systeem gecreëerd met een draagvermogen van 300 tot wel 2500 kg per vierkante meter en een overspanning tot 15 meter. Hun mezzaninevloeren worden ook wel entresolvloeren, tussenvloeren, verdiepingsvloeren of bordesvloeren genoemd. Ze bevatten zowel koudgevormde als warmgevormde staalprofielen die veel technische mogelijkheden met zich meebrengen.

Mezzaninevloeren zijn toe te passen in magazijnen, distributiecentra, productiehallen en nog vele andere sectoren Ze zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen en vormen. Nolte Mezzanine kan deze vloeren exact volgens wensen produceren en plaatsen. Maatwerk dus, uitgevoerd door specialisten die zeer ervaren zijn in het creëren van mezzaninevloeren en andere ruimtebesparende oplossingen.

Klanten en projecten

Nolte Mezzanine werkt met een zeer flexibel bouwsysteem. Hierdoor leveren zij specifieke oplossingen die zijn aangepast aan de eisen die gelden in de verschillende branches. Een aantal van hun referenties zijn:

Werken bij Nolte Mezzanine

Nolte Mezzanine is een internationaal, toonaangevend mezzanine fabrikant gevestigd in de Goorn(Noord-Holland). Nolte Mezzanine ontwerpt, produceert en monteert mezzaninevloeren voor haar dealers in Europa.
Daarnaast is Nolte Mezzanine de specialist op het gebied van koudgevormde en warmgevormde staalprofielen.
Kwaliteit, servicegerichtheid en flexibiliteit dat is waar Nolte Mezzanine voor staat!

Naast de internationale ambities in 2018, bieden ze ook nog andere aspecten:

  • Een zelfstandige en afwisselende functie met een grote mate van verantwoordelijkheid en uitdaging;
  • Een boeiende functie binnen een dynamisch bedrijf waar elk goed initiatief de volle aandacht krijgt;
  • Een prettige werksfeer in een informele bedrijfscultuur;
  • Een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Een inspirerende werkomgeving met uitdagende werkzaamheden;
  • Het werken in een gezonde sterk internationaal georiënteerde organisatie.

Waar is Nolte Mezzanine gevestigd?

Het hoofdkantoor van Nolte Mezzanine is gevestigd op het industrieterrein van De Goorn(Noord-Holland). Rustig gelegen en vanaf alle kanten gemakkelijk te bereiken met de auto.

1 open jobs

Nolte Mezzanine, De goorn
Nolte Mezzanine, onderdeel van De Weel Participaties BV, is een snelgroeiend bedrijf. Nolte Mezzanine ontwerpt, produceert en monteert entresolvloeren (ook...

Location

Schoffel 1, De goorn
Address
Schoffel 1
De goorn