Moore DRV

Breda

Moore DRV
1000 Employees

Moore DRV is stilletjes één van de beste kantoren van Nederland. Daarmee doen ze de belofte aan de markt én medewerkers dat ze willen uitblinken in klanttevredenheid en kwaliteit voor ondernemers in het mkb. Want daar ligt hun passie: bij bedrijven die de ruggengraat van onze economie vormen en die zorgen voor het overgrote deel van onze werkgelegenheid. Dit zijn voornamelijk familiebedrijven die zuinig zijn op hun bedrijf, op hun klanten en op hun mensen — en daar alles voor inzetten, telkens nieuwe uitdagingen aangaan en wendbaar willen zijn. Bij Moore DRV noemen ze dat: “Werken in de echte economie".

Read more

Company profile

Moore DRV.png

Over Moore DRV

Moore DRV staat al ruim 100 jaar in alle opzichten dicht bij cliënten: met persoonlijke betrokkenheid, korte communicatielijnen en 14 compacte kantoren in Noord-Brabant, Zeeland en Zuid-Holland. Ze willen de klant helpen om zijn ambities als ondernemer en in privé te realiseren. Dit zijn ondernemers die de ruggengraat van onze economie vormen. De accountants van Moore DRV bieden deze ondernemers financiële inzichten en doelgerichte adviezen en houden zich bezig met het samenstellen en controleren van jaarrekeningen, het verzorgen van (salaris)administraties en fiscale aangiften. Daarnaast bieden ze expertise aan die een klant op een bepaald moment of in een specifieke situatie verder helpt. Bijvoorbeeld bij een subsidieaanvraag, het verbeteren van bedrijfsprestaties, een bedrijfsovername, het optimaliseren van een personeelsbestand of het regisseren van privévermogen. De mensen van Moore DRV begrijpen maar al te goed dat veel beslissingen een zakelijke én een emotionele kant hebben. Daarom zijn ze oprecht betrokken en investeren ze in een duurzame en waardevolle relatie.

Teamleden Moore DRV.png

Moore DRV Vacature.png

Werken bij Moore DRV

Bij Moore DRV staan jouw groei en persoonlijke ontwikkeling centraal; zowel op vaktechnisch als persoonlijk gebied. Professionals bij Moore DRV hebben plezier in hun werk en krijgen de ruimte om zichzelf uit te dagen. Ze hebben daarnaast ook voldoende tijd voor studie, sport en andere leuke dingen. Als Moore DRV’er werk je natuurlijk in de echte economie. Dat betekent dat je vooral werkt voor lokale sterke (mkb) bedrijven. Familiebedrijven die zuinig zijn op hun bedrijf, op hun klanten en op hun mensen. Het allermooiste daarvan? Als adviseur van deze bedrijven maak je daadwerkelijk verschil en zie je resultaat van jouw harde werk! Je overziet het volledige bedrijf en niet slechts een onderdeel. Je zit met de ondernemer aan tafel en bespreekt aan de hand van jouw analyse van de cijfers wat er beter kan. Zo maak je wezenlijk het verschil voor klanten die op basis van jouw input hun bedrijf verder ontwikkelen.

Verder kun je bij Moore DRV rekenen op goede arbeidsvoorwaarden en een grote focus op ondernemerschap. Je voert niet slechts uit wat de partner of het bestuur bepaalt. Je denkt actief mee in het beleid en de strategie, krijgt de ruimte om dingen te proberen en met jouw input wordt daadwerkelijk iets gedaan. Initiatief wordt dus erg gewaardeerd én beloond.

Team Moore DRV.png

Jobs bij Moore DRV.png

Waar zit Moore DRV?

De kantoren van Moore DRV zijn gevestigd in Goes, Breda, Hellevoetsluis, Bergen op Zoom, Oud-Beijerland, Nuenen, Middelburg, Naaldwijk, Rotterdam, Zierikzee, Waalwijk, Terneuzen, Sliedrecht en Roosendaal.

Werken bij Moore DRV.png