KC Legal

Amsterdam

KC Legal
8 Employees

Wil jij aan de slag gaan voor high-end klanten? Kom dan werken bij KC Legal! Dit bedrijf is een vooraanstaand internationaal belastingadvieskantoor. Ze zijn gespecialiseerd in belastingadvies, belastingaangiften en rapportages, belastingnaleving en het bijstaan van cliënten bij belastinggeschillen. Wil je meer weten over KC Legal? Lees dan snel verder.

Read more

2 open jobs

Your role: Ben jij een doorgewinterde en ondernemende senior fiscalist met affiniteit voor ondernemers en hun organisaties? Dan ont... Ben jij een doorgewinterde en ondernemende senior fiscalist met affiniteit voor ondernemers en hun organisaties? Dan ontmoeten we je graag!W... Ben jij een doorgewinterde en ondernemende senior fiscalist met affiniteit voor ondernemers en hun organisaties? Dan ontmoeten we je graag!We vinden het be... Ben jij een doorgewinterde en ondernemende senior fiscalist met affiniteit voor ondernemers en hun organisaties? Dan ontmoeten we je graag!We vinden het belangrijk dat je... Ben jij een doorgewinterde en ondernemende senior fiscalist met affiniteit voor ondernemers en hun organisaties? Dan ontmoeten we je graag!We vinden het belangrijk dat je goed in ons team past, je bent ambitieus en hebt uiteenlopende interesses. Wij zoeken iemand die ge... Ben jij een doorgewinterde en ondernemende senior fiscalist met affiniteit voor ondernemers en hun organisaties? Dan ontmoeten we je graag!We vinden het belangrijk dat je goed in ons team past, je bent ambitieus en hebt uiteenlopende interesses. Wij zoeken iemand die gemotiveerd is om ons te helpen de marktpositie van ons kantoor verder uit te bouwen.Ons adviesteam behartigt de fiscale b...

KC Legal
Senior VAT Manager

KC Legal

Amsterdam

KC Legal

Your role: Je bent verantwoordelijk voor alle BTW gerelateerde vraagstukken van onze klanten zowel inhoudelijk als mede in het onde... Je bent verantwoordelijk voor alle BTW gerelateerde vraagstukken van onze klanten zowel inhoudelijk als mede in het onderhouden en verdiepen... Je bent verantwoordelijk voor alle BTW gerelateerde vraagstukken van onze klanten zowel inhoudelijk als mede in het onderhouden en verdiepen van de klantre... Je bent verantwoordelijk voor alle BTW gerelateerde vraagstukken van onze klanten zowel inhoudelijk als mede in het onderhouden en verdiepen van de klantrelaties, je haal... Je bent verantwoordelijk voor alle BTW gerelateerde vraagstukken van onze klanten zowel inhoudelijk als mede in het onderhouden en verdiepen van de klantrelaties, je haalt nieuwe projecten binnen en je hebt ervaring met het efficiënter maken van BTW rapportages. Je ben... Je bent verantwoordelijk voor alle BTW gerelateerde vraagstukken van onze klanten zowel inhoudelijk als mede in het onderhouden en verdiepen van de klantrelaties, je haalt nieuwe projecten binnen en je hebt ervaring met het efficiënter maken van BTW rapportages. Je bent goed in netwerken en het opbouwen van duurzame relaties. We vinden het belangrijk dat je goed in ons team past, je ben...

Company profile

KC Legal.jpg

Over KC Legal

KC Legal is een zakelijk en internationaal bedrijf. Ze werken - onder andere - aan het optimaliseren van wereldwijde investeringsstructuren, transfer pricing strategieën en het procederen voor klanten bij belastinggeschillen. KC Legal werkt primair voor het buitenlandse multinationale bedrijfsleven met een investering in Nederland. De klanten zijn internationale corporate groepen en private equity funds, maar kunnen ook individuen zijn met een groot vermogen. Deze klanten zijn actief in sectoren als energie, vastgoed, technologie en financiën. Het bedrijf onderscheidt zichzelf door hun hands-on aanpak en toewijding om de klant te begeleiden naar de gewenste uitkomst.

Werken bij KC Legal

Bij KC Legal kom je te werken in een uitdagende omgeving met een jong en ambitieus team. Elk teamlid wordt geprezen binnen zijn of haar vakgebied. Persoonlijke ontwikkeling is belangrijk bij het bedrijf. Daarom worden er interne en externe trainingen aangeboden. Daarnaast krijg je een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Kantoor van KC Legal.jpg

Waar zit KC Legal?

Het kantoor van KC Legal is gevestigd in de Zuidas in Amsterdam. Je kan hier makkelijk komen door de uitvalswegen en het station Amsterdam-Zuid (tegenover het kantoor).