Elektropartners

Elektropartners
26 holidays

Elektropartners is een elektrotechnisch installatiebedrijf met reeds 50 jaar ervaring. Vanuit onze vestiging in Heerhugowaard, werken wij door heel Nederland voor aannemers, zakelijke eindgebruikers, overheid, defensie en particulieren.

Over Elektropartners

Elektropartners ontwerpt, adviseert en installeert licht- en krachtstroominstallaties, telefoonsystemen, datanetwerken en glasvezelverbindingen. Ook adviseert Elektropartners op het gebied van datatransmissie. Dit alles ondersteund door een service en onderhoudsafdeling en een 24-uurs storingsdienst. Als installatie-architect onderscheiden we ons van het klassieke installatiebedrijf.

Door innoverende concepten en duurzame oplossingen ontwikkelt Elektropartners zeer betrouwbare installaties  voor haar klanten. Tevens zijn we gecertificeerd en een erkend leerbedrijf en dynamisch en mensgericht ingenieursbureau met een sterk verankerd netwerk in heel Nederland, dat is CLAFIS Ingenieus.

MISSIE

Als Elektropartners (Protectiepartners) zijn wij betrokken bij het adviseren, begeleiden en installeren van betrouwbare kwalitatief hoogwaardige elektrotechnische  installaties.

Dit doen wij van ontwerp tot realisatie en nazorg.

Persoonlijke aandacht en oprechte betrokkenheid is daarbij voor ons een vanzelfsprekendheid.

VISIE

Elektropartners (Protectiepartners) ziet een ontwikkeling in de markt van traditionele elektrotechnische installaties naar integraal innovatief technische oplossingen. 

Iedere dag opnieuw merken wij dat de complexiteit van installaties sterk toeneemt.

Vakmanschap, partnership en wendbaarheid is in toenemende mate belangrijk. Zowel ten aanzien van onze samenwerking met onze ketenpartners als ook voor onze interne organisatie.

MVO en een kritische blik zijn de basis én het vertrekpunt van ons denken en doen.

KERNWAARDEN

  • Betrokken
  • Betrouwbaar
  • Professioneel
  • Samen
  • Innovatief

Werken bij Elektropartners

Elektropartners Heerhugowaard b.v. kent een prima werksfeer met een team van ongeveer 85 enthousiaste medewerkers van alle leeftijden.
Om de kwaliteit van de te leveren installaties te waarborgen besteden wij veel tijd en geld aan opleidingen en trainingen om zo onze medewerkers bij te scholen en de basiskennis te onderhouden te werken? Dan ben je hier op de juiste plek.

Waar zit Elektropartners

Elektropartners bevind zich in Heerhugowaard. 

4 open jobs

Elektropartners, Heerhugowaard

Werkvoorbereider bij Elektropartners

Elektropartners, Heerhugowaard

Binnen onze organisatie, is ter uitbreiding van ons team op zeer korte termijn plaats voor een enthousiaste Hoofd monteur.

Elektropartners, Heerhugowaard
Je bent verantwoordelijk voor de begeleiding van nieuwe- en complexe projecten, op het gebied van elektrotechnische installaties.
Elektropartners, Heerhugowaard
Monteurs beveiligingstechniek

Location

Newtonstraat 5, Heerhugowaard
Address
Newtonstraat 5
Heerhugowaard