DataDolphins

Utrecht

DataDolphins
57 Employees

DataDolphins (voorheen bekend als BIConsult) is de thuishaven van ondernemende datagedreven professionals. Zij geloven dat de ambitie van hun experts en de match met hun klanten leidend zijn voor succes. Maar er is meer. Ze weten dat voor een echt goede oplossing naast technologische, ook organisatorische veranderingen horen.

Read more

Company profile

Over DataDolphins

De midlance-constructie van DataDolphins zorgt voor de ultieme mix: ondernemerschap mét alle meerwaarde van het hebben van leuke en kundige collega’s. Een groep autonome professionals die samen kennis en ambitie delen. Zij zijn de leidende kracht in verschillende datagedreven projecten. Dat maakt DataDolphins een werkgever waar professionals zich thuis voelen en waar organisaties graag mee samenwerken.

Ze hebben zowel business georiënteerde specialisten als technische specialisten in dienst en zijn onderlegd in Data Engineering, Cloud-based BI, Datawarehousing, Self-service BI, Dashboarding, Analytics en Data Management.

DataDolphins is onderdeel van The Human Network én Microsoft Gold Partner.

Werken bij DataDolphins

De professionals van DataDolphins zijn ondernemend. Ze denken mee, nemen verantwoordelijkheid en komen op basis van eigen visie en ervaring met voorstellen. Elke medewerker staat bij dit bedrijf dan ook écht centraal. Ze zijn de grondlegger van het midlance model. Hiermee staan hun consultants achter het roer van hun eigen carrière en ontwikkeling. En daarnaast worden ze ook nog eens uitstekend beloond!

Hun professionals krijgen alle ruimte om zo goed mogelijk te presteren. Dat betekent bijvoorbeeld dat ze rekening houden met hun thuissituatie. Vraagt de privésituatie bijvoorbeeld meer aandacht? Dan is het mogelijk om minder uren te werken of zorgen ze voor een opdracht dicht bij huis. Hun professionals bepalen altijd zelf met welke opdracht ze aan de slag gaan; die op dat moment past bij de persoonlijke situatie en ambities.

Een baan voor het leven bestaat niet meer. Dat geldt zeker in de consultancy sector en dus ook bij dit bedrijf. Maar… er is tot op de dag van vandaag nog nooit iemand uit dienst gegaan bij DataDolphins om bij een ander consultancybedrijf te gaan werken en dat zien ze als een prachtig compliment!

Waar zit DataDolphins?

DataDolphins is te vinden aan de Orteliuslaan in Utrecht.