Converge-it

Oostkamp

Converge-it

Converge IT is dé West-Vlaamse IT-specialist. Wij ontlasten KMO's van al hun IT-problemen en daarin gaan we ver. Van de kleinste IT-zorg tot volledige IT-infrastructuren, wij nemen alles voor onze rekening. Met tonnen ervaring én the extra (s)mile. Zo hoeft u zich geen zorgen meer te maken.

Read more

1 open jobs

Converge-it
System Engineer

Converge-it

Oostkamp

Converge-it

Your role: Installatie en migratie van volledige IT-omgevingen zowel bij de klant als in ons datacenterOpzetten IT-infrastructuurFi... Installatie en migratie van volledige IT-omgevingen zowel bij de klant als in ons datacenterOpzetten IT-infrastructuurFirewallconfiguraties,... Installatie en migratie van volledige IT-omgevingen zowel bij de klant als in ons datacenterOpzetten IT-infrastructuurFirewallconfiguraties, VPN, enz.Optim... Installatie en migratie van volledige IT-omgevingen zowel bij de klant als in ons datacenterOpzetten IT-infrastructuurFirewallconfiguraties, VPN, enz.Optimalisaties van b... Installatie en migratie van volledige IT-omgevingen zowel bij de klant als in ons datacenterOpzetten IT-infrastructuurFirewallconfiguraties, VPN, enz.Optimalisaties van bestaande IT-infrastructuren en netwerkenOplossen van dagdagelijkse IT-problemen op PC, netwerk, serv... Installatie en migratie van volledige IT-omgevingen zowel bij de klant als in ons datacenterOpzetten IT-infrastructuurFirewallconfiguraties, VPN, enz.Optimalisaties van bestaande IT-infrastructuren en netwerkenOplossen van dagdagelijkse IT-problemen op PC, netwerk, server, printers, enz.Regelmatige controles van IT-infrastructuur om proactief te kunnen handelen (bijv. disk space, traaghe...

Company profile

We hechten belang aan technische communicatie, maar menselijke communicatie is bij ons minstens even belangrijk. Dat voelt u snel genoeg. Bij ons geen loze woorden, maar concrete acties en IT-oplossingen op maat.

Kortom, op Converge IT kan u rekenen, dag en nacht.