BLAUD

Houten

BLAUD

BLAUD is dé partner voor veilig mobiel werken. Samen met de klant ontwikkelen ze de ideale digitale strategie voor zijn organisatie.

Read more

Company profile

Kantoor Blaud.jpg

Over BLAUD

BLAUD is een topspeler in de markt van enterprise apps en enterprise mobility management implementaties. Met tientallen specialisten helpen zij toonaangevende organisaties met het vastleggen en delen van informatie en bedrijfsprocessen. Ze adviseren deze organisaties over de manier waarop zij mobiele technologie kunnen inzetten om (virtuele) processen te verbeteren en zo efficiënter te werken, ongeacht tijd of plaats. Hierbij staat een goede balans tussen mens, organisatie en technologie centraal. Ze realiseren de meest intelligente, werkbare en veilige oplossingen, waarmee de klant vrijheid en zekerheid heeft om maximaal te presteren. Waar je ook bent en op ieder moment. Dat noemen ze bij BLAUD ‘Mobilize your Enterprise’.

BLAUD is onderdeel van de e-office group die in 1991 is opgericht. De e-office group is al ruim 23 jaar specialist in Microsoft, IBM en cloud-oplossingen. Sinds 2001 is e-office een toonaangevende speler in de Enterprise Mobility markt — deze activiteiten zijn verzelfstandigd in BLAUD. Voor het adequaat kunnen invullen van projecten zijn ze partnerships aangegaan met o.a. Nokia, Samsung, BlackBerry, MobileIron en Good Technologies (en andere relevante mobiele operators).

Blaud Mobile.jpg

Werken bij BLAUD

Werken bij BLAUD betekent werken mét en vóór mensen. ‘Met beide poten in de klei’ zoals ze zelf zeggen. Met beide benen op de grond, hard werken en dat met een hart voor de klant. Je komt terecht in een informeel, gezellig en hands-on bedrijf waar humor, innovatie en creativiteit de drie kernwoorden zijn. Je kunt hier rekenen op veel vrijheid in je werk. Jij bepaalt namelijk zelf hoe je je werk wil invullen. Een marktconform salaris, pensioenregeling, 29 vakantiedagen, 8% vakantiegeld en aanvullende verzekeringen kunnen daarbij niet ontbreken.

Team Blaud.jpg

Waar zit BLAUD?

Je werkt vanuit het kantoor in De Meern (aan de Rijnzathe 16, 4e verdieping), thuis of bij de klant op locatie.