Ventus Test Professionals

Rijswijk

Ventus Test Professionals

Ventus Test Professionals is een jonge, ondernemende organisatie die in 2015 is opgericht. Als onderdeel van de Ventus Groep, ondersteunen wij onze klanten met het detacheren van Test Professionals met als specialisatie Test Automatisering. Gedurende haar 20-jarig bestaan heeft de Ventus Groep langdurige relaties met haar klanten opgebouwd, wat kenmerkend is voor de cultuur binnen Ventus.entus, opgericht in 1998, is een IT-detacheringsbureau die haar klanten ondersteunt met het detacheren van IT-Managers, IT-adviseurs en IT-specialisten.

Over Ventus Test Professionals

Onze test professionals beschikken over aantoonbare brede ICT-kennis en ruime ervaring met testen en in het bijzonder test automation.


De opdrachten bij onze klanten worden uitgevoerd binnen scrumteams of Devops-teams. Onze specialisten zijn betrokken bij het opzetten van geautomatiseerd testen. Regelmatig worden we ook gevraagd voor het uitvoeren van risicoanalyses en het opzetten van teststrategieën. Al onze professionals beheersen de testmethodieken zoals ISEB / ISTQB, TMap (Next) Advanced. Daarnaast zijn ze bekend met testtools zoals Jira, Selenium, HP UFT, Microsoft TFS, Fitnesse.


Kenmerkend voor onze test specialisten zijn hun innovatieve, ondernemende aanpak en de positieve grondhouding waarmee ze iedere dag hun werk uitvoeren. Je krijgt de ruimte om je ambities te realiseren en je volop te ontwikkelen in een prettige en open werkomgeving. We vinden het belangrijk dat mensen zichzelf blijven ontwikkelen.

Werken bij Ventus

Ventus Test Professionals behoort tot de Ventus Groep. De professionals binnen de Ventus Groep hebben hierbij expertise op het gebied van infrastructuur, security, netwerken, (automated) testen, testmanagement, agile scrum, projectmanagement, servicemanagement en business analyse. Ventus heeft deze IT-expertise onderverdeeld in drie werkmaatschappijen, elk met haar eigen aandachtsgebied. De IT-managementexpertise wordt hierbij aangeboden vanuit Ventus Information Management BV, de IT-technische expertise vanuit Ventus IT Professionals BV en de testexpertise vanuit Ventus Test Professionals BV.

Ventus opereert in Nederland vanuit twee vestigingen. De Noordelijke en Oostelijke markt wordt bediend vanuit de vestiging Heerenveen en de markt in de rest van Nederland wordt ondersteund vanuit de vestiging Rijswijk.

Ventus werkt zowel voor overheids- en non-profitorganisaties als voor het (inter)nationale bedrijfsleven.
Nieuwsgierig geworden? Kijk op www.ventusgroep.nl

Waar zit Ventus?

Het hoofdkantoor van Ventus is gelegen in Den Haag.  

Location

Laan van Oversteen 2 , Rijswijk
Address
Laan van Oversteen 2
Rijswijk