Rembrandt Corporate Services

Rembrandt Corporate Services

Rembrandt Corporate Services focust zich op de vraag: “Wat heeft uw onderneming nodig?” Naarmate uw bedrijf groeit, komt u voor nieuwe uitdagingen te staan. Een betrouwbare partner met de juiste specialistische kennis kan dan het verschil maken.  Met ons ervaren team van circa 20 professionals en kantoren in Amsterdam en Rotterdam zijn wij de betrouwbare partner voor het midden- en kleinbedrijf, vastgoedinvesteerders en private equityfondsen.

Over Rembrandt

Met meer dan 15 jaar ervaring in financiële dienstverlening, juridische vraagstukken en internationale wet- en regelgeving, ondersteunt Rembrandt Corporate Services gevestigde multinationals, Midden- en Kleinbedrijf en Start-ups in elk branche.

Financiele Dienstverlening met toewijding

Als uw interne financiële afdeling assisteert Rembrandt Corporate Services u bij alle dagelijkse administratiewerkzaamheden: van payrolldiensten tot belastingaangifte, boekhouding en het opstellen van jaarrekeningen.

Betrouwbare juridische dienstverlening

Ieder bedrijf, los van de branch, markt of land waarin het opereert, krijgt te maken met veranderende wet- en regelgeving. Om een succesvol bedrijf te runnen moet u als ondernemer uw zakelijke juridische zaken op orde hebben. Rembrandt Corporate Services heeft een breed aanbod van juridische diensten zoals dagelijkse operationele bedrijfsactiviteiten, het opzetten en ontbinden van bedrijfsonderdelen en bijstand bij complexe juridische uitdagingen.

klanten

Werken bij Rembrandt 

Een uitdagende ervaring in een snelgroeiend bedrijf. De vrijheid om input te geven op interne procedures. Voldoende mogelijkheden voor persoonlijke en professionele carrière groei. Een uitstekende werkomgeving, met een marktconform salaris en studiemogelijkheden.

Waar zit Rembrandt?

Rembrandt is gevestigd aan de Amsterdamse Zuid-as. Het kantoor is goed te bereiken met het openbaar vervoer en de auto. Ook heeft Rembrandt een kantoor in Rotterdam.

0 open jobs

Location

De Boelelaan 7, Amsterdam
Address
De Boelelaan 7
Amsterdam