25 holidays
30 Employees

Oaky is de nummer 1 upselling tool die het mogelijk maakt voor hotels, om kamer-upgrades en hotelservices te verkopen aan hun gasten. Het is één van de snelst groeiende hotel-tech startups, met meer dan 1100 klanten wereldwijd.

Om deze groei te versnellen, zijn ze op zoek naar nieuwe collega’s. Ontdek snel of dit bedrijf aansluit bij jouw interesses en skills! 

Oaky - over de organisatie

Over Oaky

Oaky is hét softwareplatform dat hotels helpt hun omzet te verhogen en de gastervaring te verbeteren door middel van upselling voor aankomst. Hiervoor werken ze samen met onafhankelijke hotels, lokale hotelgroepen en wereldspelers zoals de Radisson Hotel Group. 

Oaky biedt hotels met dit platform een nieuwe manier om gepersonaliseerde upselling te automatiseren. Waarom? Omdat personalisering essentieel is geworden in het bieden van services. Hiervoor maken ze gebruik van data van duizenden hotels over de hele wereld, om er achter te komen wat en wanneer hotels moeten upsellen en aan welke gast.  

Van een eenvoudige set-up tot krachtige analyses, Oaky biedt hotels vele opties. En daarom is Oaky op hoteltechreport.com dé nummer 1 upselling tool voor hotels 2020.

Oaky - werken bij

Werken bij Oaky

Aan de slag bij Oaky? Dan kom je terecht in een internationale werkomgeving, op een kantoor gevestigd in Amsterdam. Je wordt onderdeel van een enthousiast team, met verbazingwekkende en leuke collega’s. Samen met hen zorg jij voor een energieke sfeer en een open leeromgeving. Dat Oaky naar een volgend niveau wordt getild, gaat hierdoor bijna vanzelf. 

Ook staat jouw eigen ontwikkeling hier niet stil. Je krijgt namelijk ruime mogelijkheden om je kennis en kwaliteiten verder te ontwikkelen en zelfs te perfectioneren. Iets wat jou volop kansen biedt voor de toekomst.

Okay is een organisatie waar hard gewerkt wordt en waar zelfstandigheid, eigen inbreng en plezier een belangrijke rol spelen. En niet te vergeten: een goede teamspirit. Hiervoor kun je rekenen op: te gekke bedrijfsuitjes, gezonde betaalde lunches met collega’s en de optie voor een wekelijkse bootcamp.

Overtuigd? Solliciteer dan vandaag nog op één van de openstaande vacatures!

0 open jobs

Location

John M. Keynesplein  12, Amsterdam
Address
John M. Keynesplein 12
Amsterdam