ManEngenius B.V.

ManEngenius B.V.

ManEngenius biedt sinds 1992 ingenieurs- en adviesdiensten met toegevoegde waarden in elke fase van een project: van initiatief tot en met realisatie en beheer. Als specialist in kritisch maatwerk ondersteunen zij toonaangevende opdrachtgevers, groot en klein, nationaal en internationaal. Zij staan bekend als kennispartner voor expertise en kwaliteit.

Over ManEngenius

De ruim 90 betrokken ingenieurs, consultants, specialisten en kennispartners zorgen voor kwaliteitsoplossingen assisteren op persoonlijke en doortastende wijze private en publieke partijen. Zij zijn allen WO of HBO onderlegd en inmiddels senior (meer dan 10 jaar ervaring) of medior (minimaal 5 jaar ervaring) binnen het werkveld.

Als dienstverlener voor publieke opdrachtgevers (uitvoeringsorganisaties (overheid), provincies, gemeenten, waterschappen en instituten) en private opdrachtgevers (ingenieursbureau's, aannemers (combinaties), industriële bedrijven, telecombedrijven en energiebedrijven), verrichten zij hun diensten middels:

  • Project-detachering vanuit hun groep in vaste dienst medewerkers en kennispartners;
  • Een deta-vast overeenkomst, waarbij de medewerker na afloop van het project in dienst kan treden bij de opdrachtgever;
  • Het aannemen van projecten tegen een vaste som;
  • Het uitvoeren van technische projecten op lumpsum basis;
  • Het afstemmen van de projecten op de persoonlijke voorkeuren, motivatie, expertise en competenties van hun specialisten.

Werken bij ManEngenius

Werken bij ManEngenius is werken bij een inspirerende organisatie, die elke dag weer bijdraagt aan uitdagende processen en projecten in de techniek.

Zij bieden de opdrachtgever altijd dat stapje extra. Omdat ze zich beseffen dat ze net zo goed zijn als hun mensen, investeren ze actief in talentontwikkeling en jouw persoonlijke carrièrepad. Daarom zijn ook alle collega's lid van een van hun Kennisclusters, zijn er mogelijkheden tot het volgen van opleidingen en kun je je ambities nastreven.

ManEngenius biedt je het perspectief om aan spraakmakende en bijzondere projecten te werken, én om mee verder te groeien met het succes van de organisatie. Voorwaarde is dat ook jij pro-actief gericht bent op kwaliteit en kennis, en op persoonlijke en betrokken wijze aan de slag wilt bij projecten die bij je passen.

De organisatie is open en toegankelijk. De accountmanagers zijn jouw aanspreekpunt en ze organiseren regelmatig bijeenkomsten en evenementen waarbij je jouw collega's goed leert kennen. Bovendien ben je vanzelfsprekend welkom op de maandelijkse borrel, waar ze de voortgang en successen bespreken met de directie en collega's.

Waar is ManEngenius gevestigd?

Het kantoor van ManEngenius is gevestigd in het oosten van Hoofddorp. Dichtbij het treinstation en met bushaltes in de buurt, is het goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.

0 open jobs

Location

Boslaan 2A, Hoofddorp
Address
Boslaan 2A
Hoofddorp