31 holidays
Leuke uitjes, 1-op-1-coaching, Fitness regeling TrainMore
80 Employees

Horlings is een organisatie van accountants en belastingadviseurs met ca. 80 medewerkers. Horlings adviseert middel(grote) ondernemingen en non-profit organisaties op het gebied van Accountancy, Salaris en Personeel Audit, IT-Audit, Belastingadvies en Advisering en Consultancy. De organisatie richt zich ook op middelgrote en kleinere ondernemingen, dga’s en non-profit organisaties. Via hun nationale en internationale netwerk Nexia horen ze bij de top-10 grootste accountantskantoren van Nederland en de wereld. Nexia behoort tot de grootste organisaties op dit gebied, en rekent zowel beursgenoteerde ondernemingen, familiebedrijven als vrije beroepsbeoefenaren tot haar klantenkring.

Over Horlings

De professionals van Horlings werken efficiënt en resultaatgericht voor de organisaties van hun klanten. Ze bieden eigenzinnige oplossingen en geven beleidsondersteuning op niveau. Dat gaat natuurlijk verder dan cijfers alleen. De cijfers zijn voor hun een vertrekpunt; ze leggen het verband tussen de behaalde resultaten en de kansen voor de toekomst.

Werken bij Horlings

Vanuit hun basis van Accountants en Belastingadviseurs bieden zij de volgende Service Lines aan:

  • Jaarrekening
  • Audit
  • IT Audit
  • Aangifte
  • Transaction Services
  • Payroll
  • Administratie (inclusief Detachering)
  • Belasting en overige adviezen


De accountmanagers van Horlings zorgen ervoor dat de verschillende disciplines -daar waar nodig- op de juiste momenten worden ingezet. Vanuit Amsterdam en Almere bedienen zij een groot deel van de Randstad, maar als onderdeel van Nexia Nederland gaat hun werkgebied veel verder. Zo kunnen ze niet alleen gebruik maken van de kennis en ervaring van alle Nederlandse vestigingen en hun medewerkers, maar ook van het wereldwijde netwerk van Nexia International. Dankzij deze partners zijn ze niet alleen 100% thuis in eigen land, maar kennen ze ook de weg in het buitenland. En daar profiteren vooral hun klanten van.

Werken bij Horlings

Ook voor haar medewerkers is Horlings een goede keuze; je hebt toegang tot de kennis en ervaring van collega’s en hun netwerk van relaties en instanties waardoor je jezelf blijft ontwikkelen. Als ondernemende organisatie zijn zij voortdurend in ontwikkeling en altijd op zoek naar collega’s met een commerciële, klantgerichte en flexibele instelling, die kwaliteit leveren, die enthousiast en initiatiefrijk zijn en die beschikken over goede mondeling en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden.

Vacatures bij Horlings

De gemiddelde leeftijd van de medewerkers ligt rond de 35 jaar. Omdat er in kleine teams wordt gewerkt, zijn de werkzaamheden zeer gevarieerd. De sfeer op de werkvloer is informeel en dat creëert een prettige en collegiale werkomgeving, die niet alleen de medewerkers, maar uiteindelijk ook hun cliënten ten goede komt.

Bij Horlings werken ongeveer 80 professionals. Daardoor zijn de organisatielijnen zijn kort, is de onderlinge hulpvaardigheid groot, is er ruimte voor vriendelijkschappelijke samenwerking, een informele sfeer, de kans om direct met klanten te werken en je kunt profiteren van internationale perspectieven via ons Nexia-netwerk. De verhouding man/vrouw gaat binnen Horlings vrijwel gelijk op. Horlings hanteert een goed personeelsbeleid, dit vertaalt zich in uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals: de mogelijkheid tot deeltijdwerk, de mogelijkheid tot flexibilisering van de werktijden en ruime studie- en opleidingsmogelijkheden. Ook kun je rekenen op ondersteuning bij het inrichten van je thuiswerkplek.

Waar zit Horlings?

Het kantoor van Horlings zit in Amsterdam. Horlings is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer en de auto. Zo zijn de volgende stations op loopafstand: tramstation Delflandlaan (160m), metrostation Heemstedestraat (400m) en trein/metro/tram/busstation Amsterdam Lelylaan (700m).

7 open jobs

Horlings, Amsterdam

Om in te kunnen spelen op de gezonde opbouw binnen onze accountancy afdeling op zoek naar Gevorderd Assistent Accountants met...

Horlings, Amsterdam

De werkzaamheden van een manager van het Onderwijs team richt zich op het (laten) uitvoeren van controleopdrachten, het onderhouden van...

Horlings, Amsterdam
De werkzaamheden van de Senior Manager richten zich op het begeleiden van de uitvoering van de controles, de samenstelwerkzaamheden en...
Horlings, Amsterdam
Om in te kunnen spelen op de gezonde opbouw binnen onze accountancy afdeling, zijn wij op zoek naar een Gevorderd...
Horlings, Amsterdam
Horlings Nexia zit op dit moment in een fantastische transitiefase. Om dit op te vangen zijn zij op zoek naar...
Horlings, Amsterdam
Ons Audit-team groeit! Daarom zoeken wij per direct een Gevorderd Assistent Accountant (Audit)
Horlings, Amsterdam
Ons Audit-team groeit! Daarom zoeken wij per direct een Gevorderd Assistent Accountant (Audit)

Location

Kon. Wilhelminaplein  30, Amsterdam
Address
Kon. Wilhelminaplein 30
Amsterdam