Falco Networks

Falco Networks

Falco Networks is sinds 2003 actief als network integrator, sparringpartner, en innovatieve probleemoplosser voor klanten die zoeken naar verbeteringen binnen hun netwerk infrastructuur.

Van oorsprong worden deze diensten geleverd aan Netwerk Operators, Datacenters, Service Providers en Hosting Providers. Vanwege onze verregaande kennis van doorgaans complexe netwerken richten we ons eveneens op de enterprise markt, omdat hier dezelfde behoefte ligt, namelijk kostenbesparing en betrouwbaarheid.

Dit kan bereikt worden door onder andere eenvoud in ontwerp en eenvoud in beheer, maar met maximale inzet van functionaliteit. Het zwaartepunt ligt op het fabrikant onafhankelijk ontwerpen en leveren van "best-of-breed" wired- en wireless infrastructuren.

Naar aanleiding van vragen vanuit de markt opereert Falco Networks sinds 2006 zelf ook als ISP. Hierbij wordt het Falco Networks platform als 'white label' dienst aangeboden. Klanten kunnen hun eigen klanten bedienen met DSL, VPN en metro-ethernet diensten op een platform dat geheel door Falco Networks onderhouden wordt. Provisioning kan door de klant zelf gedaan worden via het 'Falconnect' provisioning platform.

Falco Networks biedt de juiste oplossingen op basis van opgebouwde expertise met oplossingen van toonaangevende partners.

Falco Networks BV onderscheidt zich in:

  • Netwerk design: ontwikkeling van vendor onafhankelijk ontwerp, uitwerking op leverancier, features, prijzen
  • Netwerk troubleshooting: met eigen lab en data analyse apparatuur om problemen te kunnen onderzoeken
  • Netwerk implementatie: opbouw/migratie van data netwerken, leverancier onafhankelijk uitgevoerd
  • Netwerk services: 24x7 engineering op afroep beschikbaar, binnen 4, 2 of 1 uur.
  • Netwerk training: op Redback SmartEdge, Extreme Networks XOS
  • Netwerk troubleshooting training: icm Fluke/JDSU analysers
  • White label ISP terminatie platform voor metro-ethernet, VPN en DSL diensten

1 open jobs

Falco Networks, Heiloo
Falco Networks is een in Heiloo gevestigd bedrijf dat, zoals de naam reeds doet vermoeden, gespecialiseerd is in netwerkbeheer (Routing...

Location

De Hoefsmid 11, Heiloo
Address
De Hoefsmid 11
Heiloo