Confed levert industriële elektronica op maat. Met evenveel aandacht voor mens, natuur en samenleving als voor een perfect product, proces, prijs en plezierige samenwerking. Industriele elektronica van, voor en door mensen.

breaker

Over Confed

Confed (als afkorting van Confederatie) staat voor samenwerking waarbij de mens centraal staat. Ze zijn actief op het gebied van ontwerp, assemblage en onderhoud van elektronische en elektrotechnische modules en systemen. Daarbij werken ze constant aan een optimale output met elementen als flexibiliteit, continuïteit, resultaat gedreven, pragmatisch, open en rechtvaardig aan de basis.

Confed gebruikt de ontwikkelingen in de maatschappij in het voordeel van zichzelf, haar klanten én de maatschappij. Door waarde toe te voegen aan alle stappen:
In de product-lifecycle, aan alle betrokken partijen en door de juiste combinatie van diensten aan te bieden.
breaker

Werken bij Confed

Confed biedt leuke, creatieve en afwisselende functies in een uitdagende werkomgeving. Er is sprake van een informele werksfeer met betrokken collega’s die elkaar steunen en van elkaar leren. Ook is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en opleiding. De communicatielijnen zijn kort en de bedrijfscultuur is open. 

breaker

Waar zit Confed?

Confed is te vinden in het noordoosten van Amersfoort, vlak naast knooppunt Hoevelaken. Het kantoor is goed te bereiken met de auto en heeft een mooi uitzicht op een park. 

0 open jobs

Location

Databankweg  22, Amersfoort
Address
Databankweg 22
Amersfoort