CODEVID levert verschillende IT-diensten, met een sterke focus op softwareontwikkeling en het creëren van webtoepassingen. 

breaker

Over CODEVID

CODEVID heeft jarenlange ervaring in de digitale wereld. Ze bieden zowel specifieke interventies als een complete service van design tot eindproduct. De drie kernwaarden van CODEVID zijn : kwaliteit, betaalbaarheid en innovatie. Klanten kunnen bij CODEVID terecht voor websites, webapplicaties, smartphone app’s en de virtualisatie van hun serveromgeving en het onderhoud ervan.

  • Web applicaties: van een kleine webshop tot een uitgebreid ERP-pakket
  • Websites: den eenvoudige website of een dynamische website met uitgebreid CMS systeem. Alle ontwikkelingen worden standaard geoptimaliseerd voor verschillende schermgroottes, dus ook voor smartphone of tablet
  • Smartphone apps: kwalitatieve en mooi vormgegeven native smartphone en tablet applicaties
  • Systeem- en serverbeheer: hardware voor op kantoor of serveromgeving

breaker

Klanten en projecten

Een greep uit de recente realisaties van CODEVID zijn The Flow Fitness, Feelz, B&co, Guest Delight, InfoScreen, Hancelot, Ortho-Medico, exclusive car design en Interieur. steen.

breaker

Werken bij CODEVID


Werknemers van CODEVID focussen zich op innovatieve oplossingen en maken gebruik van de laatste technologieën. CODEVID heeft een familiaal karakter en werknemers ervaren op de werkvloer een creatieve sfeer. Het bedrijf biedt bovendien doorgroeimogelijkheden en biedt een marktconform salaris met extralegale voordelen. 

breaker

Waar zit CODEVID?


Het kantoor van CODEVID is gevestigd in Zottegem, dat iets ten zuiden van Ghent ligt. De vestiging is bereikbaar zowel met de auto als het openbaar vervoer want er is voldoende parkeergelegenheid en er zijn bushaltes op loopafstand.

          

1 open jobs

Codevid, Gent
We zoeken bijkomende mensen die gedreven zijn om werk te leveren waar ze trots op zijn.

Location

Poortakkerstraat  35c, Gent
Address
Poortakkerstraat 35c
Gent