Alsic is een zelfstandig engineer- en advies bedrijf, die zorgt voor rendabele oplossingen met een hoge standaard voor kwaliteit voor hun klanten. Gebaseerd op ervaren en gekwalificeerd personeel in verschillende domeinen.

 

Over Alsic

Alsic realiseert gebruiksklare projecten beginnend met de analyse en benodigdheden van de klant, het definiëren van het technische design, het implementeren van de oplossing met behulp van testen en uiteindelijk met het bieden van onderhoud en support.

Alsic heeft geen verplichtingen naar fabrikanten of leveranciers. Daardoor stijgt het vermogen om de optimale oplossing voor de klant te bieden, die rendabel is en past bij de bestaande omgeving van de klant.

De Gentse onderneming is hoofdzakelijk actief in een nichemarkt van de binnenvaart, met een klemtoon op River Information Services (RIS), maritieme scheepvaart en waterbeheersing. Denk bijvoorbeeld aan oplossingen die informatie verstrekken voor het optimaliseren van de binnenscheepvaart, maar ook baggerinformatiesystemen en een overstromingsvoorspeller. Het gaat vaak om projecten met een maatschappelijk belang.

Klanten en projecten

Alsic werkt continue aan diverse watergerelateerde projecten.
Een aantal van deze klanten zijn:

Waar zit Alsic?

Het kantoor van Alsic is gevestigd in Sint Denijs-Westrem. Met openbare parkeerplaatsen is het geen probleem om langs te komen.

1 open jobs

ALSIC, Sint-denijs-westrem

ALSIC in Sint-Denijs-Westrem is op zoek naar een Senior Application Developer .NET. Heb jij je strepen in .NET dubbel en dwars...

Location

Derbystraat  25, Sint-denijs-westrem
Address
Derbystraat 25
Sint-denijs-westrem